Wellnessforum

Det är inte ovanligt att brottas med dålig självkänsla, oro eller annat som hindrar vardagen att flyta. Samtidigt finns det idag fler kurer och tekniker än någonsin om man skall lyssna på tidningar och föreläsare. Någonting vi på denna webbplats tycker om, är klassisk träning och bra mat! Det behöver inte vara svårare. Naturligtvis finns kosttillskott och hälsokurer som kraftigt bidrar till den effekt man söker. Dock är det inte alltid nödvändigt att ta till sig av alla metoder som är i ropet för stunden.

Ju mindre oro-desto mer av dig!

Ju bättre relation du har med dig själv, desto större chans har du alltså att utveckla ett schyst band mellan din kropp och själ. Ju bättre koll och schystare tankar du har om dig själv, desto bättre chans har du att utveckla dig själv åt just det håll du vill. Att börja omfamna sina ”brister” och ”problemområden” kan också mycket väl vara ett sätt att utöva mindfulness, och på sikt nå välmående. Det hela går ju ut på att låta negativa och oroliga tankar ”rinna av dig” eller helt enkelt passera förbi dig. Genom att omvandla det som förut kanske orsakade oro eller ångest, neutraliserar du dem och växer på så sätt ut mer själv som person. Ju mindre oroliga tankar, desto större välmående! Ju mindre oro, desto mer av dig!

Vi rekommenderar hälsosam livsstil som en åtgärd för en rad olika utmaningar. Oavsett vad man har framför sig, är det enklare om man mår bra och är utvilad. Det är sällan verkligheten är så enkel, men trots allt kan man ofta göra någonting för att ha bättre förutsättningar att må bra. Vill du ha tips kan denna webbplats bistå med bra info.